Comentario de Maria Jesus

  • El: 24.08.2012 00:01:52

Bon dia Elena, nomes volia agrair totes les atencions que van tenir cap a la meva persona i els meus acompanyants, tot el personal del Palaciet.
La atencio i paciencia del personal de recepció, de les termes, del bar de la piscina, la professionalitat del personal del menjador, la qualitat i presentació del menjar........no tinc paraules, tot perfecta.
Voldria destacar a Laura i a la profe d'estiraments (em sap greu pero no se el nom), penso que son fantastiques, fan les classes amb un entusiasme i dedicació poc corrent, a mes tenint en compte la barreja d'edats del "alumnat" i que varia a cada classe.....
M'agradaria que els hi fessis arrivar el meu agraiment per les estones que em van dedicar, la Laura tambe em va fer un massatge que em va deixar nova!!
Moltes gracies per tot i espero poder repetir la experiencia. Felicitats tambe per la neteja i les instal.lacions pero sobretot pel personal que teniu en aquest establiment, tot et fa la estada molt agradable, no cal dir que la primera impressio ja va ser bonissima, quan per telefon em vas atendre tu Elena.

Un cop mes, moltes gracies i salutacions cordials,